BAR

Adósságrendező hitelek törlesztése
2014. Sze. 14.

Miért érdemes használnia az adósságrendező hitel kalkulátort? Az adósságrendező hitelkalkulátor használatával mindössze a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságát kell megadnia

Hitelkiváltás BAR listások részére?
2014. Sze. 13.

A hitelkiváltás BAR listások számára is elérhető, de nem minden esetben. Passzív státuszúnak több lehetősége is van, míg aktív státuszú csak akkor igényelhet hitelkiváltást, ha a hitelügyletbe be tud vonni egy olyan személyt,

Hitelkiváltás kalkulátorok használata
2014. Sze. 05.

A hitelkiváltás azt jelenti, hogy meglévő kölcsönét egy kedvezőbb feltételekkel rendelkező hitelre váltja ki. Ez a törlesztő részlet változásában mutatkozik meg, mivel hitelkiváltással akár a felére is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete.

Gyors végrehajtás
2014. Sze. 04.

Akár hitelkiváltás, adósságrendezés, hitel átvállalás vagy akár az ingatlan értékesítés is lehet megoldás, amelyek mind-mind egyéntől, és esettől függ, de sok esetben még menthető otthona, és elkerülheti annak elvesztését!

Végrehajtás kalkulátor
2014. aug. 31.

A kalkulátort minden esetben érdemes használnia, mivel meg tudja nézni, egyes kölcsönökkel mennyit tud spórolni. Ez főleg akkor jó, ha esetlegesen adósságrendezéssel vagy hitelkiváltással el tudja kerülni a végrehajtást.

Hitelkiváltás igénylés feltételei
2014. aug. 31.

A hitelkiváltás feltételei átalakultak a gazdasági válság óta, fontosságuk pedig egyre nagyobb, hiszen általuk a törlesztő részlete jelentősen csökkenhet. Az oldalon található hitelkiváltás kalkulátor használatával Ön is láthatja,

Törlesztő részlet csökkentésére tanácsok
2014. aug. 25.

Még mindig sokaknak okoz problémát a hitelük fizetése, ugyanakkor kevesen ismernek megoldásokat. A pénzintézetek igyekeznek a piac változásához képest alakítani a hiteleket és különböző kedvezményeket dolgoznak ki az adósok megsegítésére.

Végrehajtás elkerülése, lehetőségek
2014. aug. 24.

Akár hitelkiváltás, adósságrendezés, hitel átvállalás vagy akár az ingatlan értékesítés is lehet megoldás, amelyek mind-mind egyéntől, és esettől függ, de sok esetben még menthető otthona, és elkerülheti annak elvesztését!

Jelzáloghitel elutasításának okai
2013. Sze. 15.

Felmondott, bedőlt, végrehajtás alatt álló problémás jelzálog hiteleseket legtöbbször a bankok elutasítják. Ennek számos oka van, melyekkel meg kell bírkózni, ahhoz, hogy végül megtalálja a legideálisabb megoldást. Fontos azonban tisztában lennie korlátaival, hogy melyek azok az indokok, melyek miatt gyakori a “nemleges” válasz. Okok:

Hitelkiváltás BAR/KHR listásoknak?
2013. Sze. 08.

A hitelkiváltás BAR listások számára is elérhető, de nem minden esetben. Passzív státuszúnak több lehetősége is van, míg aktív státuszú csak akkor igényelhet hitelkiváltást, ha a hitelügyletbe be tud vonni egy olyan személyt, aki nem szerepel a listán, vagyis egy úgynevezett tiszta adóst.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!