A végrehajtás elkerülhető, mutatjuk hogyan!

2015. jan. 05.
A végrehajtás elkerülhető, mutatjuk hogyan!

A végrehajtás az utolsó pillanatig visszafordítható, de csak akkor, ha törleszti a meglévő adósságát. A végrehajtás elkerülése érdekében tehát Önnek nagyobb összegű kölcsönre van szüksége, amiből ki tudja fizetni a felhalmozódott hitelét. Hogyan juthat kölcsönhöz?

A hazai bankok adnak Önnek hitelt?

A végrehajtás esetében a hazai pénzintézetek már nem valószínű, hogy adnak Önnek kölcsönt, mivel ekkor már a BAR listán szerepel, így a hitelkiváltás ebben az esetben sajnos már nem választható opció. Ahhoz, hogy nagyobb összeget kapjon, érdemes az osztrák hitel mellett döntenie. Az osztrák hitel kalkulátor segítségével megtekintheti milyen ajánlatok vannak és ezek még akkor is kérelmezhetőek, ha a hazai bankok nem adnak Önnek pénzt. A végrehajtás tehát elkerülhető, ha tud fizetni, de ehhez az kell, hogy cselekedjen, mert senki nem fogja Ön helyett elintézni a kölcsönét.

Az osztrák hitel jó választás?

Amikor ilyen súlyos helyzetben van, akkor egyértelműen a legjobb választás, mivel talán ez az egyetlen megoldás, hogy a végrehajtás elkerülhető legyen. Az osztrák hitel kedvező feltételek mellett vehető igénybe, így ez egy remek ajánlat, de természetesen több bank kínálatából választhat, hogy megtalálja azt amely az Ön esetében a legideálisabb.  Az osztrák hitel kérelmezése után hamar pénzhez is juthat, ennek köszönhetően a végrehajtás előtt kifizetheti a tartozását és a felhalmozódott kamatokat és így megúszhatja ezt a szörnyű eljárást.

A végrehajtás a bank számára sem előnyös megoldás, senkinek sem áll érdekébe, hogy ez megtörténjen. A banknak is az a legjobb, ha Ön fizeti a hitelét, így minden lehetséges megoldást fel fogna ajánlani Önnek, hogy a végrehajtás elkerülhető legyen. a az anyagi helyzete nem a legfényesebb, akkor azonban nem sok más lehetőség van, mint az osztrák hitel.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és segítünk a hitel kiválasztásában, hogy a végrehajtás elkerülhető legyen.

 

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!