A végrehajtás leállítható, segítünk, hogy kifizethesse a kölcsönét!

2014. dec. 22.
A végrehajtás leállítható, segítünk, hogy kifizethesse a kölcsönét!

A végrehajtás mindenki számára rémisztően hangzik, de ezt a kellemetlen helyzetet meg lehet előzni, sőt még az utolsó pillanatban is le lehet állítani. Amennyiben Ön tájékozott, akkor nem kell ettől tartania, mert élhet azokkal a lehetőségekkel, amelyek megoldást jelenthetnek az anyagi válság esetén.

Mit tehet, ha végrehajtás előtt áll?

Amikor már itt tart a helyzet, akkor úgy érezheti, hogy nincs kiút, mert a hitelkiváltás már nem megoldás és a hazai bankok nem adnak Önnek hitelt, mivel a nem fizető adósok listájára került. Ez elkeserítő helyzet, de még megmentheti a házát, amiért megdolgozott! Ebben az esetben az osztrák hitel lehet a legjobb megoldás, mivel az ausztriai bankokban nem ellenőrzik, hogy Ön szerepel-e a banki feketelistán. A kölcsön összege magas is lehet, de ingatlanfedezetre minden esetben szükség van. Ha ez jelen helyzetben nem megoldható, akár a család is segíthet Önnek, ha valaki vállalja, hogy az ingatlanára zálogjog kerüljön, akkor Ön megkaphatja a hitelt. Ha Önnek több pénzre van szüksége, mint amennyire fedezetet jelentene a garanciaként felajánlott ház, akkor pót ingatlan is bevonható a hitelügyletbe. Mivel a végrehajtás esetén minden nap számít, az osztrák hitel gyors ügyintézéssel kerül folyósításra. A lakása megmentése neme egyszerű, de nem is lehetetlen! Ha Ön megoldásokat keres, akkor meg is fogja találni a megfelelő lehetőséget, ami kiutat jelenthet!

A végrehajtás pillanatáig kifizetheti a kölcsönét és ahogy megszabadul az adósságtól, a végrehajtó nem foglalhatja el otthonát, vagy egyéb értékeit. Kár lenne veszni hagyni mindent, amiért oly keményen dolgozott, amikor van egy lehetőség, ami segítség lehet még akkor is ha úgy érzi, most tényleg nagy az anyagi probléma. Az osztrák hitel sok mindenkis számára jelentett már megoldást és így rengetegen megúszták a végrehajtás bekövetkeztét. Keressen fel bennünket, hogy megoldhassuk a helyzetet!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és közösen megtaláljuk az osztrák hitel ajánlatot, amely megfelelő Önnek!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!