Végrehajtás – megmenekülhet tőle, több megoldás is akad

2014. dec. 21.
Végrehajtás – megmenekülhet tőle, több megoldás is akad

A végrehajtás rémisztően hangzik, mivel nem azért dolgozunk és takarékoskodunk, hogy a fizetési problémák miatt elveszítsük mindazt amit sikerült megvennünk.

A végrehajtás el is kerülhető

Ha Önnek anyagi nehézségei akadnak és nem tudja fizetni a meglévő kölcsöneit, akkor sajnos a végrehajtás is szóba kerül, mert a banknak valahogyan hozzá kell jutnia a kintlévőségeihez. A végrehajtás előtt azonban még sok lehetősége van a változtatásra! Azelőtt, hogy olyan helyzetbe kerülne, hogy ne tudja fizetni a kölcsöneit, érdemes a hitelkiváltás, vagy más néven az adósságrendező hitel mellett döntenie, így még megmentheti értékeit és emellett egy kedvezőbb kölcsön lehetőséget törleszthet, ami csekélyebb anyagi megterhelés lesz majd.

Megoldás amikor minden kötél szakad

Ha a hitelkiváltás már nem megoldás, mert KHR listára került, akkor az osztrák hitel ajánlat még mindig segítség lehet az Ön számára. Ehhez csak jövedelmi gazolásra és egy ingatlanra van szüksége, ami fedezet lehet a kölcsönére. Az osztrák hitel esetében a KHR lista nem kerül ellenőrzésre, így Ön nagy eséllyel megkaphatja a kért pénzt. Be van táblázva az ingatlana, nem vehet rá fel több kölcsönt? A családja még mindig segíthet Önnek! Ha valaki kérelmez egy osztrák hitel lehetőséget, vagy egy szabad felhasználású hitelt, akkor Ön abból visszafizetheti a meglévő tartozásait és megmenekül a végrehajtástól.

A végrehajtás esetén, Önnek a legutolsó pillanatig jogában áll kifizetni a hitelét, így nem kell attól félnie, hogy kicsúszik az időből. Próbáljon meg minden megoldást, éljen azzal a hitel lehetőséggel, amelyikkel lehet,hogy megmenthesse értékeit. A végrehajtás nem kerülhető el, ha Ön nem tesz valamit. Ebből a helyzetből csak akkor menekülhet meg, ha törleszt és ehhez pénz kell. Akár a hitelkiváltás, vagy az osztrák hitel a megoldás az Ön számára, cselekedjen amíg még lehet, hogy a végrehajtás ne fenyegesse Önt tovább!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és megkeressük a megoldást, hogy a végrehajtás ne tegye tönkre az Ön és a családja életét!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!