A végrehajtás miatt aggódik? Segítünk, hogy megmeneküljön!

2014. dec. 20.
A végrehajtás miatt aggódik? Segítünk, hogy megmeneküljön!

A végrehajtás fenyegetően hangzik, de azt tudnia kell, hogy ez elkerülhető, amennyiben Ön nem várja meg, hogy idáig fajuljon a helyzet.

Nem tudja fizetni a hitelét?

Ebben az esetben előbb-utóbb végrehajtás lesz az ügy vége, mivel a bank hozzá akar majd jutni a pénzéhez. Legyen okos, ne várja meg amíg fizetési késedelmei lesznek, mert így még az adósságrendező hitel, vagy közismertebb nevén a hitelkiváltás is megoldás lehet az Ön számára. Ha már KHR listára került a fizetési gondjai miatt, akkor az osztrák hitel az a megoldás, ami még szóba jöhet.  Az a fő, hogy cselekedjen és a végrehajtás elkerülhető. A banknak sem érdeke, hogy elárverezze az Ön lakását, de valamit lépnie kell, ha hónapokon keresztül nem tud fizetni.

A végrehajtás csak a legutolsó megoldás, de ezt megelőzően még sok lehetősége van, hogy változtasson a helyzetén. Először is kérheti a hitele átütemezését, a banki szakemberei készséggel segítenek Önnek, mivel az ő érdekük is, hogy valahogyan törlessze a felvett összeget. Ezt követően a hitelkiváltás is megoldás lehet, de akár szabad felhasználású kölcsönt is kérelmezhet, amelyből rendezni tudja a kölcsöne egy részét. Ha nem zárkózik el a megoldás elől, akkor  a végrehajtás miatt nem kell félnie, mert nem fog odáig fajulni a helyzet.

Mi a teendő?

Ahogy úgy véli nem tudja tovább fizetni a kölcsönét, keresse fel a bankot és beszélje meg egy szakemberrel, hogy milyen megoldások közül választhat. Minél hamarabb lép, annál előbb kerül megoldásra a helyzet és Önnek nem kell a végrehajtás miatt félnie. A nem fizetéstől kezdődően egyébként több hónap is eltelik amíg a végrehajtás bekövetkezik, így van ideje megtalálni a legjobb lehetőséget, hogy elkerülje ezt az intézkedést.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi segítünk Önnek megtalálni a megoldást, hogy a végrehajtás elkerülhető legyen.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!